Natuurlijk organiseren wij geen Papendal Open zonder een goede foodcourt! Want van al dat gesport, rondlopen en informatie opdoen krijg je een gezonde trek! Wij zorgen graag voor wat lekkers. In samenwerking met Hotel Papendal zorgt chefkok Robbert Hulsteijn, met zijn team dat het je aan niets ontbreekt! Van een gevarieerd aanbod wraps tot (h)eerlijke burgers direct van de buitengrill en van super saté. Vegan shoarma tot een fantastische kwarkbar! Keuze genoeg!  

Ook verzorgt Erik te Velthuis & Robbert Hulsteijn een toffe workshop hoe je eenvoudig, puur, gezond maar vooral heel lekker kunt koken! In samenwerking met o.a. Foodvalley en de Wageningen Universiteit zorgen wij altijd voor innovatie in onze gerechten. Dit om ervoor te zorgen dat een sporter precies binnenkrijgt wat voor zijn sportprestatie nodig is! Super interessant. En wil je ook eens zelf zo puur en eerlijk koken, geïnspireerd door topsporters? Erik heeft ook 2 boeken geschreven; “Goud op je bord – deel 1 & 2.”

 

Workshop met chefkoks

Erik te Velthuis & Robbert Hulsteijn

(Sport) Voeding

eten moeten vooral lekker zijn