Kook mee met chefkok Erik te Velthuis!

Home 9 Activiteiten 9 Kookworkshop met chefkok Erik te Velthuis

In het Topsportrestaurant op Papendal worden alle maaltijden bereid voor de topsporters. Eten moet vooral lekker zijn en tegelijkertijd de juiste brandstof leveren en/of ondersteunen voor een maximaal herstel.

Tijdens de open dag op Papendal krijg je de kans om zelf te ervaren hoe je met weinig handelingen gemakkelijk gerechten met een functie en verse tussendoortjes kunt bereiden op deze bijzondere plek.

Doe mee en ervaar hoe je heel gemakkelijk en snel gerechtjes kunt maken van alledaagse pure ingredienten.

Je maakt drie leuke minirecepten in kleine porties die je middels een muffinvorm in heel korte tijd afbakt.

Dat wordt dus smullen aan het eind van deze workshop die ca. 30 minuten duurt en je dus genoeg tijd over hebt om alles te zien wat Papendal vandaag te bieden heeft.

Programma

Kook mee met chefkok Erik te Velthuis en ervaar in deze kookworkshop hoe makkelijk het is om met pure ingredienten heerlijke gerechten in een mum van tijd op tafel te zetten!

De kookworkshop wordt gegeven in het topsportrestaurant en duurt ca. 45 minuten. Er is plaats voor 20 personen per workshop. Uiteraard kun je ook meeluisteren en kijken als je liever niet zelf kookt maar wel geinspireerd wilt worden door onze chef en zijn gerechten.

Er worden 5 workshops gegeven. 

Kookworkshop 11:00
Kookworkshop 12:00 uur
Kookworkshop 13:00 uur
Kookworkshop 14:00 uur
Kookworkshop 15:00 uur

Wil je meer weten over gezonde voeding? Neem een kijkje op de website.