Mét iedereen, voor iedereen is ons motto!

De Papendal Open Dag staat in het teken van een aantal thema’s die van groot belang zijn voor Papendal. Deze thema’s zullen dan ook centraal staan in een aantal workshops, presentaties en clinics. Met sport als overkoepelende thema, gebruiken we de olympische kleuren om de thema’s aan te duiden. Wat we vooral niet willen vergeten is dat we de Open Dag organiseren voor iedereen! Dus voel je welkom tijdens deze inspirerende dag!

Het groene thema staat voor duurzaamheid.
Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten #OpPapendal, nu en in de toekomst. Hoe Papendal duurzaamheid omarmt laten we je graag op deze Open Dag zien.

Het gele thema staat voor inspireren in én door sport.
Sport inspireert. Door middel van workshops, presentaties en clinics laten we je zien hoe sport mensen samenbrengt.

Het rode thema staat voor (gezonde én lekkere) voeding.
Dat voeding een heel belangrijke rol speelt in het leven van een sporter, of elke ander persoon is bekend. Kom erachter hoe we hier op Papendal met (sport)voeding omgaan.

Het zwarte thema staat voor innovatie in de sport.
Meten is weten. En innovatie staat niet voor niets. Ontdek hoe de nieuwste innovaties kunnen bijdragen aan de prestaties van een sporter.

Het blauwe thema staat voor Olympisch en Paralympisch.
Voor een (talent)sporter zijn de Olympische en Paralympische Spelen een machtig doel. Hoe leven sporters naar dit grootste sportevenement ter wereld toe?

 

Inspireren in en door sport

sport brengt mensen samen

Innovatie in de sport

meten is weten

(Sport) Voeding

eten moet vooral lekker zijn

OS & PS

maak kennis met TeamNL

Duurzaam

belangrijk speerpunt