Innovatie

Home 9 Activiteiten 9 Innovatie

Meten is weten. En innovatie staat niet voor niets. Ontdek hoe de nieuwste innovaties kunnen bijdragen aan de prestaties van een sporter.

.

OptoJump

OptoJump is een systeem dat is ontworpen voor de registratie van loopanalyse en spronghoogte. Sportcentrum Papendal gebruikt deze in de sprinthal voornamelijk voor de analyse van een run. Nieuwsgierig? Kom dan langs tijdens Papendal Open.

.

Powernap pods

Hoe veel uur slaap heb je nodig? En wat zijn de effecten van een extra powernap? Neem een kijkje in onze powernap ruimte en ontdek waarom slaap zo belangrijk is.

.

Ontdek de klimaatkamer

De klimaatkamer op Papendal is een prachtige innovatie waar sporters naar toe kunnen gaan om in extreem warme of koude temperaturen te trainen.

.

Greenscreen

Wil jij Papendal feliciteren met het gouden jubileum? Dat kan in de professionele Studio Papendal met behulp van AVEX. Jouw persoonlijke videoboodschap wordt samen met andere gebundeld tot één video voor Papendal!

.

Hoe fit ben jij challenge!

Durf jij de challenge aan? SMCP biedt op deze open dag de mogelijkheid om je te meten met een topsporter. Hoe sterk en fit ben jij? Er liggen 3 challenges voor je klaar om te zien hoe sterk en fit jij bent. 

.

Rondleiding laboratorium KIWA

Ontdek het laboratorium waar alle materialen en constructies voor Nationale en Internationale sport accommodaties worden getest.