Rondleidleiding Laboratorium Kiwa ISA Sport

Houd jij van de wetenschap, innovaties en testen? Ontdek dan het laboratorium waar alle materialen en constructies voor Nationale en Internationale sport accommodaties worden getest.

Kiwa ISA Sport zorgt – in binnen- én buitenland – voor kwalitatief hoogwaardige sportaccommodaties en sportfaciliteiten. Het belang van de sporter staat hierbij altijd voorop. Wij ondersteunen eigenaren en beheerders van sportvoorzieningen met keuringen, inspecties en certificeringen van nieuwe of gerenoveerde accommodaties en geven advies bij de ontwikkeling van nieuwe sportfaciliteiten. Ook testen we in ons laboratorium de sporttechnische materialen, van sportondergronden tot hockeysticks en tennisballen.

Wil jij ook eens een kijkje nemen in ons laboratorium en zien hoe wij, samen met de eigenaren en beheerders van sportaccommodaties, zorgen voor goede sportfaciliteiten in Nederland? Onze collega’s vertellen je er graag meer over! 

Programma

Er worden twee rondleidingen van een uur gegeven door: Gert-Jan Kieft (manager Laboratorium en Internationaal en oud volleyballer), Dave Khodabux (laborant constructies en materialen en oud professioneel badmintonspeler) en Sander van der Holst (unit manager en oud professioneel basketbalspeler). 

10.00 uur

Rondleiding 1

11.00 uur

Rondleiding 2

Wil je meer weten over KIWA?
Neem een kijkje op de website.