Huis voor Beweging, dáár krijg je energie van! Gezonde Leefstijl en Bewegen

Huis voor Beweging neemt je mee in het veelzijdige aanbod van verschillende interventies, teamtrainingen, procesbegeleiding, leertrajecten en coaching binnen bedrijven en (sport)organisaties op het gebied van bewegen en gezonde leefstijl.

Een stand met informatie over Huis voor Beweging. We trainen mensen, teams en organisaties om In Beweging tot ontwikkeling te komen.
Je bent hier op het goede adres als je:

  • Een professional bent die nieuwe beweeginterventies wil leren toepassen (via trainingen en train-de-trainer trajecten) zoals Beweegkriebels, Beweegplezier vanaf 4, Beweegpret, Een Gezonde Start/Gezonde kinderopvang, Natuursprong, wereldmeiden en Gozers, BeweegKuurGLI etc
  • Een opleider bent die bijeenkomsten interactiever wil inrichten
  • Beroepsmatig een gezonde leefstijl bevordert en expertise over bewegen nodig hebt
  • Praktisch toepasbare instrumenten zoekt voor verspreiding van kennis over gezonde, actieve leefstijl
  • Meer wilt leren over beweegstimulering
  • Een team- of organisatievraag hebt die je op een frisse en dynamische manier wilt aanpakken
  • Gecoacht wilt worden in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling

Yrsa Wagemaker, Willie Westerhof, Babita Pottjegort, Ineke Kalkman en Monique Hampsink zullen aanwezig zijn. Er is sprake van een vrije inloop tijdens de Papendal open dag. We hopen je daar te zien! 

Het ontstaan

Huis voor Beweging bestaat sinds 2013. Huis voor Beweging heeft de beweeg & leefstijlinterventies van NISB, nu Kenniscentrum Sport overgenomen.

Huis voor Beweging is ontwikkelaar en eigenaar van interventies, methodieken en trainingen die hun sporen hebben verdiend in het werkveld van professionals. Meer dan 20 jaar praktijkervaring, een keur aan succesvolle producten en een wereld aan kennis en informatie maken Huis voor Beweging tot dé samenwerkingspartner om snel, praktisch en succesvol (beweeg)doelen te realiseren.

Huis voor Beweging is gespecialiseerd in ontwikkeling van (beweeg)projecten en interventies in de sectoren gezondheid, bewegen & sport, onderwijs & opvang, bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling.
Wij trainen mensen, teams en organisaties om In Beweging tot ontwikkeling te komen.
In ons uitgebreide aanbod staat beweging altijd centraal, zowel in letterlijke zin met bewegen als doel, als in overdrachtelijke zin met bewegen als middel. Voor meer informatie: www.huisvoorbeweging.nl

Wil je meer weten over Huis voor Beweging?
Neem een kijkje op de website.