Live talkshow en Meet & Greet sporters
Home 9 Activiteiten 9 Hotel Papendal

Al eens een echte studio uitzending willen bijwonen? Dan ben je tijdens de Open Dag bij het hotel aan het juiste adres! Wist je dat wij in het hotel een eigen studio voor diverse soorten uitzendingen hebben?

Tijdens de Open Dag zullen wij vanuit de Athene zaal, één van de grootste zalen die we op Papendal hebben, een talkshow hosten.  De talkshow staat onder leiding van voormalig Nederlands judoka Edith Bosch. Zij en een verscheidenheid aan (oud/olympische) sporters zoals Kimberley Bos, Bo Kramer, Jelle van Gorkom en Myrthe Schoot gaan het gesprek met elkaar aan over de rol van Papendal in hun sport carrière, hoe zij hier hebben getraind, gewoond en geleefd. Uiteraard gaat het ook over hun prestaties en wat zij hebben doorstaan om hun weg binnen hun sport te bewandelen. Uiteraard wordt het publiek actief betrokken en kun jij wellicht jouw vragen stellen aan jouw favoriete sporter. In totaal duurt het ongeveer 30 minuten. Na afloop van de talkshow krijg je de mogelijkheid om jouw favoriete sporter te ontmoeten tijdens een meet & greet!

Tot dan in Studio Papendal!

 

Programma

Tijdens de open dag zijn er drie uitzendingen. In totaal duurt één uitzending ongeveer 30 minuten.

10.30 uur

Uitzending 1 met Kimberley Bos en Bo Kramer

12.30 uur

Uitzending 2 met Jelle van Gorkom en Laura Smulders

14.30 uur

Uitzending 3 met Myrthe Schoot en Churandy Martina

Wil je meer weten over Hotel Papendal? Of over het organiseren van meetings & events? Neem een kijkje op de website Papendal.nl.