Doe mee en maak kennis met Walking Handball en GOALCHA!

Home 9 Activiteiten 9 Handbal Indoor

Doe mee en maak kennis met de laagdrempelige handbalvormen GOALCHA en Walking Handball, waarbij plezier voorop staat.

GOALCHA = Plezier!
GOALCHA is een vorm van handbal waarbij de focus ligt op minder regels en meer plezier! Het draait allemaal om de GOALCHA-bal, deze zachte bal heeft veel voordelen; geen angst voor de bal, makkelijk te vangen, makkelijk vast te pakken en het bevordert samenspel want stuiteren kan niet!

Je kunt het binnen- en buitenspelen, bijvoorbeeld op schoolpleinen, straat, in parken, op speelpleinen, het strand, eigenlijk overal. Alles wat je nodig hebt is een GOALCHA bal. Iedereen kan meedoen tijdens de GOALCHA clinics, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.

Walking Handball is gericht op ouderen, zodat zij kunnen blijven handballen of kennis kunnen maken met Handbal als nieuwe sport. Het is een handbal variant waarbij – de naam zegt het al – niet wordt gerend, maar gewandeld. Daarnaast wordt er op een kleiner veld gespeeld en met de GOALCHA bal gegooid. Voor de deelnemers speelt ook het sociale aspect een belangrijke rol, waarbij zij in de derde helft de training gezamenlijk afsluiten. Deze nieuwe handbal vorm wordt nog niet bij elke vereniging aangeboden, geïnteresseerd?

Doe mee en maak kennis met GOALCHA en Walking Handball door deel te nemen aan één van onze clinics!

Programma

De activiteiten in de Multihal worden 4x aangeboden.

10.00

Clinic 1

11.30

Clinic 2

13.00

Clinic 3

14.30

Clinic 4

Wil je meer weten over Walking Handball en GOALCHA?
Neem een kijkje op de website.