HAN Sport en Bewegen: onderwijs en dienstverlening

Het Sport- en onderwijsgebouw is de inspirerende plek waar onderwijs en sport samenkomen. Maak kennis met ons onderwijs en de dienstverlening die wij bieden. Tijdens de Papendal open dag loop je gedurende dag lekker binnen. Je bent van harte welkom.  

Topsport Gelderland laat middels informatie stands zien hoe zij kunnen bijdragen aan jeugdopleiding, talentontwikkeling en topsport. Bekijk voor meer informatie de pagina van Topsport Gelderland. Daarnaast zal ook Het Esports Talent Centre Gelderland aanwezig zijn tijdens de open dag. Zien we je daar?

Wat meer informatie over HAN Sport & Bewegen:

 • Deeltijdonderwijs voor professionals: maak kennis met onze opleidingen: Leraar Lichamelijke Opvoeding (ALO), Sportkunde, master Sport- en Beweeginnovatie. Daarnaast bieden we voor professionals in sport en bewegen cursussen en trainingen voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Dienstverlening: consultancy binnen 4 expertisegebieden:
  1. Health Promotion & Performance
  2. Sports & Exercise Nutrition
  3. Sports Economics & Strategic Sports management
  4. Talent Identification & Talent development

Daarnaast doet HAN SENECA preventief medisch onderzoek (PMO) bij medewerkers van bedrijven om vitaliteit van medewerkers te verbeteren.

 • Topsportklas: voor topsporters hebben wij een speciale topsportklas Sportkunde en Fysiotherapie. Zodat topsporters kunnen sporten én studeren, een gouden combinatie.
 • HUB Papendal: Loop binnen voor een gesprek over jouw vraagstuk op het gebied van sport en bewegen. Met onderzoek en inzet van studenten en docenten kan HAN Sport en Bewegen een waardevolle bijdrage leveren aan de oplossing voor uw probleem. We nemen zorg en begeleiding uit handen en leveren professionele oplossingen.
Programma

Vrije inloop tussen 10.00 en 15.00 uur.

Wil je meer weten over HAN Sport en Bewegen? Neem een kijkje op de website.